Uintimme ovat SUH:n (http://www.suh.fi/) turvallisia vauva- ja perheuinteja.

VARAUSMAKSU
Varausmaksu 30e täytyy maksaa kun ilmoittautuu. Varausmaksu vähennetään aloituskuukauden hinnasta. Varausmaksua ja samalla kahden kokeilukerran maksua ei palauteta takaisin. Kokeilukerrat on suoritettava peräkkäisinä uinti kerroilla, jonka jälkeen laskutus menee normaalisti siihen asti kun asiakas irtisanoutuu uinneista. Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä varauksen vahvistamiseksi. Maksu menee silti tulee paikalla tai ei.
KORVAUSKERRAT
Poissaoloja saa käydä korvaamassa myös muina aikoina ja muilla paikkakunnilla. Kannattaa varmistaa ennen lähtemistä toiselle uintipaikkakunnalle, että onko uintia vaiko ei ja mihin kellonaikaan. Korvaamiset on hoidettava viimeistään irtisanomiskuukauden aikana.
IRTISANOMINEN
Kahden kokeilukerran jälkeen voi heti irtisanoutua ennen kolmatta uintikertaa. Muuten irtisanominen pitää tehdä sen kuun 5. päivään mennessä, josta seuraavana kuukautena ei enää osallistu uinteihin.
SISÄLTÖ
Kurssien sisällöt on koottu omalle sivulle >>
UINTIMERKIT
Naperouinnissa, vekarauinnissa, alkeisuimakoulu 1 ja 2 ja tekniikkaryhmissä on mahdollista suorittaa Suomen uima- ja hengenpelastusliiton merkkejä. Eli ota vanha uintivihkosi mukaan niin ohjaaja tietää minkä merkin olet aikasemmin suorittanut. Uintimerkkien saaminen edellyttää, että lapsi on ollut 8kk uinneissa mukana.